Treon Bouw B.V. is opgericht in 1999 en sinds die tijd succesvol in het op kwalitatief hoogwaardige wijze realiseren van een groot aantal uiteenlopende bouwprojecten. Of het nu gaat om kleine onderhoudswerkzaamheden of het turn key opleveren van een totaal project, voor Treon Bouw B.V. is het allemaal mogelijk.

Het team van Treon Bouw B.V. bestaat uit zowel jongeren die goed met moderne technieken kunnen omgaan als ervaren krachten die het ambachtelijke vak goed verstaan. We zijn een erkend leerbedrijf dus we leiden onze timmerlieden zelf op voor alle niveaus. Door mensen zelf bevoegdheden te geven is de betrokkenheid van werknemers hoog. Er is bij ons weinig verloop van personeel. Daar zijn we heel blij mee, want goede medewerkers zijn de kracht van ons bedrijf.

Kwaliteit en flexibiliteit

Kenmerkend voor Treon Bouw B.V. is het continue streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van het geleverde werk voor haar klanten. Het kwaliteitsdenken zit in het DNA van het bedrijf en er wordt dan ook alles aan gedaan om het werk in één keer goed op te leveren. Dit zorgt er mede voor dat het geleverde werk tegen een concurrerende prijs kan worden aangeboden.

Naast kwaliteit wordt de manier van werken van Treon Bouw B.V. gekenmerkt door een grote mate van flexibiliteit. De beoogde kwaliteit en flexibiliteit wordt door Treon Bouw B.V. gewaarborgd door onder andere:

  • Het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen
  • Te werken met gekwalificeerde medewerkers
  • Een goede werkvoorbereiding en een nauwkeurige planning
  • Veelvuldig overleg met de opdrachtgever tijdens de uitvoering
  • Alleen die partners in te schakelen die dezelfde hoge kwaliteitsnormen hanteren

Groepsfoto

Professionaliteit

Persoonlijk contact staat bij ons bouwbedrijf hoog in het vaandel. Ook vindt Treon Bouw B.V. het belangrijk om transparant te zijn. Nadat we de offerte hebben ingediend, lichten we deze toe zodat u precies weet wat u krijgt. We maken een planning en houden daarover van begin tot eind contact. Er wordt gewerkt met een open begroting waarbij veranderingen in het ontwerp direct worden doorgerekend en gerapporteerd. Zo houdt u als klant controle op de bouw en het budget.

Treon Bouw B.V. werkt met eigen mensen, maar zet indien nodig ook een van haar gespecialiseerde partners in voor onder andere: elektra, stukadoorswerkzaamheden, loodgieters- en tegelwerk. De regie blijft echter volledig in handen van Treon Bouw B.V. en u heeft dus altijd één aanspreekpunt.

Kiest u voor Treon Bouw B.V. dan kiest u voor een betrouwbare en flexibele partner met verstand van zaken gericht op het leveren van kwaliteit.

Lidmaatschappen en garanties

Treon Bouw B.V. is lid van Bouwend Nederland, SBB en VCA. Een extra bevestiging voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers dat het met de kennis, kunde, betrouwbaarheid en kwaliteit van Treon Bouw B.V. wel goed zit.

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 4300 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Bouwend Nederland verenigt, verbindt en ondersteunt bouw- en infrabedrijven. Samen met haar leden werkt zij aan een vitale bouwsector die bouwt aan een duurzame vernieuwing van de leefomgeving.

De bouw bepaalt het gezicht van Nederland. Zij maakt wonen, werken, leren, recreëren, reizen, handel en vervoer mogelijk. Vanzelfsprekend dienen wij als leden de alom gerespecteerde normen en waarden in het maatschappelijk verkeer in acht te nemen. Met een lidmaatschap heeft TREON BOUW BV zich verzekerd van deelname aan dé toonaangevende organisatie in de bouw- en infrasector.

Erkend leerbedrijf

TREON BOUW B.V. is een erkend leerbedrijf van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Een waarborg voor u als klant dat onze medewerkers over de juiste kennis beschikken en er sprake is van professionele begeleiding van onze leerlingen. Wij bieden onze leerlingen een goede en veilige werkplek waar ervaring kan worden opgedaan met de verschillende werkprocessen en werkzaamheden die horen bij het beroep.

SBB is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. SBB vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. TREON BOUW B.V. voldoet aan de eisen die door de sector worden gesteld aan de uitvoering van de beroepspraktijkvorming.

VCA

VCA is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op het gebied van veilig en gezond werken hebben gebundeld. Met een VCA-certificaat wordt de basis gelegd om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. Door te kiezen voor een aannemer met een VCA keurmerk gaat u een samenwerking aan waarbij veilig en gezond werken hoog in het vaandel staan. Daarnaast kunt u er van op aan dat u met een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer te maken heeft. VCA is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Denk aan constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.