Treon Bouw B.V. voert werkzaamheden uit voor particuliere klanten en bedrijven. Dit varieert van een kleine verbouwing in huis, het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, inrichten van een winkelpand tot aan de volledige realisatie van uw nieuwe woning of bedrijfspand.

Een overzicht van werkzaamheden die door Treon Bouw B.V. kunnen worden uitgevoerd vindt u hieronder. Een uitgebreidere beschrijving en afbeeldingen vindt u bij onze projecten. Wilt u een kijkje nemen bij een van deze uitgevoerde werkzaamheden, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn trots op ons werk en laten u hier graag meer van zien!

Nieuw- en verbouw

Nieuw- en verbouw

Nieuwbouw in de vorm van het bouwen van een woning, maar ook het bouwen van een kantoorpand of andersoortige bedrijfsruimte.

Verbouwen van uw woning of kantoorpand, zoals het plaatsen van een dakkapel, het realiseren van een aanbouw of het veranderen van de indeling van uw kantoorpand.

Renovatie

Renovatie

Het aankopen of bezitten van een orginele woning of kantoorpand brengt soms extra uitdagingen met zich mee. Uitdagingen zoals het in de oorspronkelijke staat terugbrengen van uw woning of kantoorpand. Werkzaamheden met een uniek karakter die vragen om vakmanschap.

Onderhoud

Onderhoud

Tijdig geplande en zorgvuldig uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden ter voorkoming van eventuele ongemakken en schades die zich voor kunnen doen bij dagelijks gebruik. Snel en vakkundig onderhoud mocht er toch sprake zijn van eventuele schade of ongemakken.

Winkelverbouwing

Winkelverbouwing

Realisatie van een compleet winkelpand binnen een nieuwbouwproject of op een nieuwe locatie. Maar ook het realiseren van een nieuwe winkel in een bestaande locatie waarbij de winkel verbouwt en ingericht wordt op basis van gewijzigde wensen of een nieuwe huisstijl.